Coaching i Vejle, Kolding og Fredericia | 100% tryghed | Book i dag Gå til hovedindhold

Coaching i Vejle

Udfold dit potentiale og skab dit drømmeliv

Coaching kan være nøglen til at låse dit fulde potentiale op

Jeg tilbyder stress coaching, life coaching, coaching cirkel, coaching forløb og kurser

Book en aftale

pic

pic

Din vej til forandring med coaching i Vejle

Skab det liv, du ønsker dig med Coachinguniverset. I en verden, der konstant er i forandring, er det afgørende at fokusere på personlig udvikling og selvudvikling for at holde trit med livets udfordringer. Coachinguniverset tilbyder et unikt coachingforløb, der ikke bare er tilpasset dine behov, men også tilbyder værktøjer og teknikker, der kan bruges i dagligdagen. Du finder Coachinguniverset i Vejle, hvor jeg også har hjulpet klienter fra Kolding og Fredericia.
 
Jeg tilbyder blandt andet

Tag det første skridt mod selvudvikling og øget bevidsthed i dag ved at booke en aftale hos Coachinguniverset – din fremtid venter, og jeg glæder mig til at støtte dig på din rejse.

Læs mere om hvem jeg er

Tegn på at du med fordel kan samarbejde med en professionel coach

  • Du føler dig træt af at være fanget i din nuværende situation og længes efter at bevæge dig fremad i livet.
  • Du tror, at dit potentiale er langt større end dit nuværende niveau, og du ønsker at udfolde dig på alle planer af dit væsen.
  • Du har en stærk indre længsel efter at gøre mere i livet, inspireret af en dyb forbindelse til din sjæls formål.
  • Du har mistet interessen for ting, som tidligere var betydningsfulde, og søger en dybere forbindelse til dit indre selv og de sande værdier, der nærer dig.
  • Du føler behov for at blive hørt og set, ikke kun som den verden ser dig, men også som den du er på dybeste plan.
  • Du står over for store personlige udfordringer og ønsker at integrere alle aspekter af dit væsen for at skabe helhed og indre ro.
  • Du mærker en stærk indre trang til at forfølge dine drømme og ønsker en støttende partner i din rejse mod manifestation.
  • Du føler dig klar til at ændre din nuværende situation, er villig til at tage chancer og træde ud af din komfortzone for at skabe varige transformationer på alle planer af dit liv.

Hvis du kan “nikke ja” til et eller flere af ovenstående udsagn, så vil du få rigtig meget ud af et samarbejde med en professionel coach.

Læs mere

pic

pic

pic

pic

Mine ydelser

Bliv rustet til at forvandle liv og skabe positive forandringer. Dyk dybt i Coachinguniversets verden med inspirerende kurser og hold. 

Se kurser og hold

Coachinguniverset tilbyder et unikt coachingforløb, der ikke bare er tilpasset dine behov, men også tilbyder værktøjer og teknikker, der kan bruges i dagligdagen.

Læs mere om coaching

Drømmer I om at få mere glæde og tilfredshed ind i jeres parforhold? Jeg sætter fokus på jer som par, men også som individer og hjælper jer med at udvikle jeres forhold. 

Læs mere om parforløb

Referencer

“Du hjalp mig ud af min stress og videre ud i et job jeg aldrig før havde turdet tro på jeg kunne klare af hjertet tak.”

Anna, afdelingssygeplejerske.

“1000 tak Anette Kring, for din inspirerende, indsigtsfulde, lindrende og energigivende session.
Du har hjulpet mig med at se værdifulde nye perspektiver på min egen situation. Der skete noget fantastisk i en af vores sessioner. Pludselig kunne jeg se min situation fra en helt ny vinkel, og pludselig kunne jeg se, hvordan jeg skulle komme videre med mit liv, og hvilken vej jeg skulle gå for at opnå den rette balance i mit liv.”

Birthe, Selvstændig/ Frisør

“Hvad jeg sætter størst pris på, er din evne til at spejle mig, og reflektere på en meget indsigtsfuld måde. Du har så mange kvaliteter og så meget nærvær.”

Winnie, Selvstændig/logistik